Terugbetalingen

Bij GiGi Unknown Pleasures streven we naar uw tevredenheid met onze producten. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden we een terugbetalingsbeleid aan om uw ervaring zo soepel mogelijk te maken.

  • Defecte of Verkeerd Geleverde Producten: Indien u een defect product ontvangt of een verkeerd item is geleverd, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen een vervanging regelen of een volledige terugbetaling aanbieden, inclusief eventuele verzendkosten.
  • Ongebruikte Producten: Indien u niet tevreden bent met een product en het wilt retourneren, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons opnemen om een retourzending te regelen. Geretourneerde producten moeten in ongebruikte en verkoopbare staat zijn, inclusief de originele verpakking en alle bijbehorende accessoires. Let op: de klant is verantwoordelijk voor de kosten en het risico van retourzendingen, tenzij het product defect is of verkeerd is geleverd.

Retourprocedure

Om een retourzending te regelen, volgt u deze eenvoudige stappen:

  1. Neem contact met ons op via de contactgegevens die vermeld staan op onze website.
  2. Geef uw bestelgegevens en de reden voor retournering op.
  3. Ons klantenserviceteam zal u begeleiden bij de retourprocedure en eventuele verdere instructies verstrekken.

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling volgens ons terugbetalingsbeleid.

Contact

Als u vragen heeft over ons terugbetalings- en retourbeleid of als u hulp nodig heeft bij het retourneren van een product, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en uw ervaring met GiGi Unknown Pleasures zo positief mogelijk te maken.